Škubačky drůbeže
Škubačky drůbeže v eshopu:
Škubačky drůbeže v naší nabídce jsou od 3 výrobců – německé firmy Beeketal Lebensmitteltechnik GmbH & Co. KG a italských firem River Systems srl a Dominion International Trading srl. V naší nabídce najdete škubačky drůbeže jak ruční na kliku, tak škubačky drůbeže na vrtačku, škubačky drůbeže s válcem a bubnové škubačky drůbeže.
Pomůcky na zabíjení drůbeže – zařezávací kleště na drůbež:
![]() |
4 nerezové odkrvovače drůbeže střední a velké na opěrách Dominion DIT DICO4 nerezové odkrvovače drůbeže střední a velké na opěrách Dominion DIT DICO - 4 jateční trychtýře - 2 střední velikosti na drůbež 1,5 - 3,5 kg a 2 velké na drůbež o velikosti 3,5 - 6,5 kg zajišťují blokaci drůbeže, urychlují porážku a zabraňují zlomení křídel. Pro lepší fixaci drůbeže jsou všechny trychtýře vybaveny pokličkou. Vykrvovací kužele lze měnit nebio prohazovat. Krev stéká do vany s odtokem uprostřed. Na zadní stěně je plechová ochrana zdi. Odkrvovače lze připevnit na zeď nebo pomocí opěrných patek k podlaze.
Na obrázku jsou zinkované odkrvovače. Video s ukázkou odkrvovačů:odkrvovací trychtýř pro drůbež kornout na zabíjení |
Koupit v e-shopu |
![]() |
4 zinkované odkrvovače drůbeže střední a velké na opěrách Dominion DIT DICO4 zinkované odkrvovače drůbeže střední a velké na opěrách Dominion DIT DICO - 4 jateční trychtýře - 2 střední velikosti na drůbež 1,5 - 3,5 kg a 2 velké na drůbež o velikosti 3,5 - 6,5 kg zajišťují blokaci drůbeže, urychlují porážku a zabraňují zlomení křídel. Pro lepší fixaci drůbeže jsou všechny trychtýře vybaveny pokličkou. Vykrvovací kužele lze měnit nebio prohazovat. Krev stéká do vany s odtokem uprostřed. Na zadní stěně je plechová ochrana zdi. Odkrvovače lze připevnit na zeď nebo pomocí opěrných patek k podlaze.
Video s ukázkou odkrvovačů:odkrvovací trychtýř pro drůbež kornout na zabíjení |
Koupit v e-shopu |
![]() |
8 nerezových odkrvovačů drůbeže střední velikosti na opěrách Dominion DIT DICO 88 nerezových odkrvovačů drůbeže střední velikosti na opěrách Dominion DIT DICO 8 - 8 jatečních trychtýřů střední velikosti na drůbež 1,5 - 3,5 kg zajišťují blokaci drůbeže, urychlují porážku a zabraňují zlomení křídel. Pro lepší fixaci drůbeže jsou všechny trychtýře vybaveny pokličkou. Vykrvovací kužele lze měnit nebo prohazovat za větší či menší, které lze dokoupit. Krev stéká do vany s odtokem uprostřed. Na zadní stěně je plechová ochrana zdi. Odkrvovače lze připevnit na zeď nebo pomocí opěrných patek k podlaze.
Na obrázku jsou zinkované odkrvovače. Video s ukázkou odkrvovačů:odkrvovací trychtýř pro drůbež kornout na zabíjení |
Koupit v e-shopu |
![]() |
8 zinkovaných odkrvovačů drůbeže střední velikosti na opěrách Dominion DIT DICO 88 zinkovaných odkrvovačů drůbeže střední velikosti na opěrách Dominion DIT DICO 8 - 8 jatečních trychtýřů střední velikosti na drůbež 1,5 - 3,5 kg zajišťují blokaci drůbeže, urychlují porážku a zabraňují zlomení křídel. Pro lepší fixaci drůbeže jsou všechny trychtýře vybaveny pokličkou. Vykrvovací kužele lze měnit nebo prohazovat za větší či menší, které lze dokoupit. Krev stéká do vany s odtokem uprostřed. Na zadní stěně je plechová ochrana zdi. Odkrvovače lze připevnit na zeď nebo pomocí opěrných patek k podlaze.
Video s ukázkou odkrvovačů:odkrvovací trychtýř pro drůbež kornout na zabíjení |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Držák pro odkrvovač drůbeže malá plemenaDržák pro odkrvovač drůbeže - barvený ocelový držák pro upevnění odkrvovače na stěnu. |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Lžíce na vyháčkování, vyvržení vnitřností drůbeže DIT EV DominionLžíce na vyháčkování, vyvržení vnitřností drůbeže DIT EV Dominion - používá se zejména na husy a kachny a vodní drůbež při kuchání a odstraňování vnitřností. Nástroj se skládá ze dvou perforovaných lžic na opačných koncích držadla. Větší lžíce se používá k vyvrhnutí vnitřností (žaludku a střev), menší lžíce na vyháčkování jater, srdce a plic. ze silné nerezové oceli |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Odkrvovač drůbeže pro malá plemena bez držákuOdkrvovač drůbeže na porážku na malá plemena drůbeže, křepelky a holuby - plastový zabíjecí jateční trychtýř slouží k zafixování drůbeže a následnému proříznutí hlavy. K zavěšení odkrvovače je potřebný kovový držák, který není součástí dodávky.Rozměry odkrvovače pro drůbež:- horní průměr: 200 mm - dolní průměr: 70 mm - výška: 280 mm - tloušťka plastu: 4mmJak takový odkrvovač drůbeže funguje?Je to vlastně plastový kužel, který nemá zaslepené konce. Když drůbeži proříznete nebo useknete hlavu, vstrčíte zabitou drůbež do odkrvovače, který je zavěšen například nad kbelíkem. Drůbež Vám v odkrvovači vykrvácí a nemusíte pak honit slepici s useknutou hlavou, která běhá po dvoře. vykrvovací trychtýř na drůbež odkrvovací trychtýř pro drůbež |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Stojan pro škubačku drůbeže na vrtačku Dominion DIT AST a pro odkrvovačeStojan pro škubačku drůbeže na vrtačku Dominion DIT AST a pro odkrvovače - masivní stojan jako díl pro domácí výrobu škubačky drůbeže na vrtačku nebo pro odkrvovače drůbeže. |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Zařezávací kleště na drůbežZařezávací kleště na drůbež - nůžky na drůbež, na zabíjení drůbeže, určené hlavně pro kuřata, slepice, křepelky. Tato specifická pomůcka slouží k usmrcení drůbeže metodou "prostřižení hlavy nad zobákem". nůžky na porážení drůbeže Hrabavou drůbež zabíjíme nejlépe tak, že peří pod krkem u hlavy oškubáme (chceme-li krev dále v kuchyni využít) a následně přeřízneme krční tepnu. Drůbež držíme hlavou dolů tak, aby krev dobře vytekla. Práci lze si lze usnadnit různými porážkovými přístroji (jateční pistole) nebo vykrvovacím trychtýřem. Další variantou porážky je takzvané prostřižení hlavy nad zobákem kleštěmi. Při průmyslových porážkách se drůbež omračuje elektrickým proudem a následně podřezáváme krční tepna. Vodní drůbež zařezáváme za hlavou, krev se v tomto případě využívá výrazně častěji i v kuchyni, než u hrabavé drůbeže. Důvody jsou v zásadě dva: Je jí více a je chutnější. Krev vždy mícháme, aby nedošlo k jejímu srážení. V případě, že se krev srazí, je možné ji buď rozšlehat, nebo zcedit jemným sítkem. Krev se rychle kazí a zpracování se doporučuje co nejdříve! (rozhodně již v den zabití drůbeže) Základní zásady: Při zabíjení si počínáme rychle, dbáme, aby zvíře zbytečně netrpělo a drůbež necháme dostatečně vykrvit. Nedostatečně vykrvená drůbež má tmavší a chuťově výrazně horší maso. |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Zinkovaný odkrvovač drůbeže malý DIT CNP Dominion pro holuby, křepelky, bažantyZinkovaný odkrvovač drůbeže malý DIT CNP Dominion pro holuby, křepelky, bažanty - jateční trychtýř zajišťuje blokaci drůbeže, urychluje porážku a zabraňuje zlomení křídel. Krev můžete sbírat do předem připravených nádob. Otvory v držáku umožňují snadné zavěšení na stojan nebo na stěnu.
Video s ukázkou odkrvovačů:odkrvovací trychtýř pro drůbež kornout na zabíjení |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Zinkovaný odkrvovač drůbeže s očkem střední pro slepice a kachnyZinkovaný odkrvovač drůbeže s očkem střední pro slepice a kachny - jateční trychtýř pro kuřata, slepice a kachny, na vykrvení kuřat, slepic, kačen s očkem na zavěšení na stěnu.Rozměry odkrvovače pro drůbež:- horní průměr: 287 mm - dolní průměr: 96 mm - výška: 340 mmJak takový odkrvovač drůbeže funguje?Je to vlastně pozinkovaný kužel, který nemá zaslepené konce. Když drůbeži proříznete nebo useknete hlavu, vstrčíte zabitou drůbež do odkrvovače, který je zavěšen například nad kbelíkem. Drůbež Vám v odkrvovači vykrvácí a nemusíte pak honit slepici s useknutou hlavou, která běhá po dvoře. vykrvovací trychtýř na drůbež odkrvovací trychtýř pro drůbež kornout na zabíjení kachen |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Zinkovaný odkrvovač drůbeže střední DIT CNM Dominion na drůbež 1,5 - 3,5 kgZinkovaný odkrvovač drůbeže střední DIT CNM Dominion na drůbež 1,5 - 3,5 kg - jateční trychtýř zajišťuje blokaci drůbeže, urychluje porážku a zabraňuje zlomení křídel. Krev můžete sbírat do předem připravených nádob. Otvory v držáku umožňují snadné zavěšení na stojan nebo na stěnu.
Video s ukázkou odkrvovačů:odkrvovací trychtýř pro drůbež kornout na zabíjení |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Zinkovaný odkrvovač drůbeže velký DIT CNG Dominion na drůbež 3,5 - 6,5 kgZinkovaný odkrvovač drůbeže velký DIT CNG Dominion na drůbež 3,5 - 6,5 kg - jateční trychtýř zajišťuje blokaci drůbeže, urychluje porážku a zabraňuje zlomení křídel. Krev můžete sbírat do předem připravených nádob. Otvory v držáku umožňují snadné zavěšení na stojan nebo na stěnu. Rozměry zinkovaného odkrvovače na drůbež DIT CNG:
Video s ukázkou odkrvovačů:odkrvovací trychtýř pro drůbež kornout na zabíjení |
Koupit v e-shopu |
Škubačky drůbeže na vrtačku:
![]() |
Kryt pro škubačku drůbeže na vrtačku Dominion DIT CR RUKryt pro škubačku drůbeže na vrtačku Dominion DIT CR RU - masivní plechový kryt pro upevnění na stojan DIT AST s možností nastavení výšky. Díl pro domácí výrobu škubačky je možné použít jak s malým válcem DIT RU06 na křepelky a holuby nebo s velkým válcem DIT RU08 pro slepice, kachny, husy a krůty. Kryt výrazně omezuje rozlétání peří během škubání. Uzamykací systém pro vrtačku je uzpůsoben pro všechny běžné vrtačky na trhu. rozměry krytu 42 x 22 x 30 cm |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Škubací válec malý Dominion DITRU06 s hřídelí, 15 prsty pro škubačku drůbeže na vrtačkuŠkubací válec malý Dominion DIT RU06 s hřídelí a 15 prsty pro škubačku drůbeže na vrtačku na křepelky, holuby, drozdy - válec z nerezové oceli o průměru 60 mm s 15 škubacími prsty z měkké gumy. Upevňuje se na klasickou vrtačku nebo akušroubovák.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Optimální rychlost vrtačky nebo akušroubováku je 350-400 otáček za minutu. Videa se škubačkou na vrtačku: |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Škubací válec velký Dominion DITRU08 s hřídelí, 15 prsty pro škubačku na vrtačkuŠkubací válec velký Dominion DIT RU08 s hřídelí a 15 prsty pro škubačku drůbeže na vrtačku na slepice, husy, kachny, krůty - válec z nerezové oceli o průměru 80 mm s 15 škubacími prsty z měkké gumy DIT ONE 65S. Upevňuje se na klasickou vrtačku nebo akušroubovák.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Optimální rychlost vrtačky nebo akušroubováku je 350-400 otáček za minutu. Videa se škubačkou na vrtačku:škubací váleček do vrtačky |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Škubačka drůbeže na vrtačku Dominion DIT CR RU + DIT RU08 bez stojanu a vrtačkyŠkubačka drůbeže na vrtačku Dominion DIT CR RU + DIT RU08 bez stojanu a vrtačky - domácí vrtačková škubačka peří se skládá z masivního plechového krytu s velkým válcem DIT RU08 pro slepice, kuřata, kachny, husy a krůty, je možné dokoupit malý válec DIT RU06 na křepelky a holuby. Kryt výrazně omezuje rozlétání peří během škubání. Uzamykací systém pro vrtačku je uzpůsoben pro všechny běžné vrtačky na trhu. Upevňuje se na klasickou vrtačku nebo akušroubovák, které nejsou součástí dodávky.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Optimální rychlost vrtačky nebo akušroubováku je 350-400 otáček za minutu. Videa se škubačkou na vrtačku: |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Škubačka drůbeže na vrtačku Dominion DIT SP RU08 bez vrtačkyŠkubačka drůbeže na vrtačku Dominion DIT SP RU08 bez vrtačky - domácí vrtačková škubačka peří se skládá z masivního plechového krytu upevněného na stojan DIT AST s možností nastavení výšky. Standardně se dodává s velkým válcem DIT RU08 pro slepice, kuřata, kachny, husy a krůty, je možné dokoupit malý válec DIT RU06 na křepelky a holuby. Kryt výrazně omezuje rozlétání peří během škubání. Uzamykací systém pro vrtačku je uzpůsoben pro všechny běžné vrtačky na trhu. Upevňuje se na klasickou vrtačku nebo akušroubovák, které nejsou součástí dodávky.
vrtačka není součástí balení! Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Optimální rychlost vrtačky nebo akušroubováku je 350-400 otáček za minutu. Videa se škubačkou na vrtačku: |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Stojan pro škubačku drůbeže na vrtačku Dominion DIT AST a pro odkrvovačeStojan pro škubačku drůbeže na vrtačku Dominion DIT AST a pro odkrvovače - masivní stojan jako díl pro domácí výrobu škubačky drůbeže na vrtačku nebo pro odkrvovače drůbeže. |
Koupit v e-shopu |
Ruční škubačky drůbeže:
![]() |
Ruční škubačka drůbeže Dominion DIT55 GREEN na kliku bubnová se 106 prstyRuční škubačka drůbeže Dominion DIT55 GREEN na kliku bubnová se 106 prsty - škubačka peří určená pro holuby, křepelky, kuřata, perličky, slepice a kachny buď 1 nebo několik kusů v závislosti na jejich hmotnosti a velikosti. Italské škubačky jsou postaveny s důrazem na bezpečnost, spolehlivost, mechanickou kvalitu a rychlost škubání.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Drůbež vložíte do středu bubnu, pustíte přívod vody, zatočíte klikou a oškubete ji za 10 až 20 sekund. U velkých zvířat je třeba odstranit nohy pro snadnější škubání. Manipulace se strojem je čistě mechanická, proto ho lze použít na libovolném místě bez elektrického proudu. Ilustrační video s ruční škubačkou drůbeže: |
Koupit v e-shopu |
Škubačky drůbeže s válcem:
![]() |
Škubačka drůbeže Piumina na křepelky na škubání peří do 40 ks drůbeže za hodinu 36 prstůŠkubačka drůbeže Piumina na křepelky na škubání peří do 40 ks drůbeže za hodinu 36 prstů - 230 V, 50 Hz. Nerezová levná elektrická škubačka na drůbež vhodná zejména na škubání křepelek a podobné drůbeže do hmotnosti 3 kg, peří se rychle a účinně oškubává z křepelek otáčivým pohybem válce se škubacími prsty.
Určeno pro takzvané mokré škubání peří. Škubačka dokáže oškubat 30-40 ks drůbeže za hodinu.
Speciální možnost - lze dokoupit klasický škubací válec s 24 nebo 30 prsty na škubání ostatní drůbeže. Princip mokré škubačky je založen na odstraňování opařeného peří za pomocí gumových prstů na rotačním válci. Obdoby těchto strojů se používá i ve velkých provozech, rychlost škubání je 1-2 min/ks. Inovovaná škubačka má nastavitelné nožičky, bezpečnostní vypínač a knoflíky na snadné uchycení volitelného příslušenství škubačky.
domácí škubačka drůbeže |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Škubačka drůbeže Piumina Standard na škubání peří do 40 ks drůbeže za hodinu 24 prstůŠkubačka drůbeže Piumina Standard na škubání peří do 40 ks drůbeže za hodinu 24 prstů - 230 V, 50 Hz. Nerezová levná elektrická škubačka na drůbež vhodná zejména na kuřata, brojlery, nosnice a podobnou drůbež do hmotnosti 3 kg, peří se rychle a účinně oškubává z kuřat otáčivým pohybem válce se škubacími prsty.
Určeno pro takzvané mokré škubání peří. Škubačka dokáže oškubat 30-40 ks drůbeže za hodinu.
Speciální možnost - lze dokoupit speciální škubací válec s 36 menšími prsty na škubání křepelek nebo válec Super s 30 prsty. Princip mokré škubačky je založen na odstraňování opařeného peří za pomocí gumových prstů na rotačním válci. Obdoby těchto strojů se používá i ve velkých provozech, rychlost škubání je 1-2 min/ks. Inovovaná škubačka má nastavitelné nožičky, bezpečnostní vypínač a knoflíky na snadné uchycení volitelného příslušenství škubačky.
domácí škubačka drůbeže |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Škubačka drůbeže Piumina Super na škubání peří do 40 ks drůbeže za hodinu 30 prstůŠkubačka drůbeže Piumina Super na škubání peří do 40 ks drůbeže za hodinu 30 prstů - 230 V, 50 Hz. Nerezová levná elektrická škubačka na drůbež vhodná zejména na kuřata, brojlery, nosnice a podobnou drůbež do hmotnosti 3 kg, peří se rychle a účinně oškubává z kuřat otáčivým pohybem válce se škubacími prsty.
Určeno pro takzvané mokré škubání peří. Škubačka dokáže oškubat 30-40 ks drůbeže za hodinu.
Speciální možnost - lze dokoupit speciální škubací válec s 36 menšími prsty na škubání křepelek nebo standardní válec s 24 prsty. Princip mokré škubačky je založen na odstraňování opařeného peří za pomocí gumových prstů na rotačním válci. Obdoby těchto strojů se používá i ve velkých provozech, rychlost škubání je 1-2 min/ks. Inovovaná škubačka má nastavitelné nožičky, bezpečnostní vypínač a knoflíky na snadné uchycení volitelného příslušenství škubačky.
domácí škubačka drůbeže |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Škubačka na drůbež Piumona na škubání peří do 80 ks drůbeže za hodinu 54 prstůŠkubačka na drůbež Piumona na škubání peří do 80 ks drůbeže za hodinu 54 prstů - 230 V, 50 Hz, elektrická nerezová škubačka drůbeže vhodná zejména na kuřata, perličky, brojlery, nosnice a podobnou drůbež do hmotnosti 3 kg, peří se rychle a účinně oškubává z drůbeže otáčivým pohybem válce se škubacími prsty.
Určeno pro takzvané mokré škubání peří. Škubačka dokáže oškubat 50-80 ks drůbeže za hodinu.
Princip mokré škubačky je založen na odstraňování opařeného peří za pomocí gumových prstů na rotačním válci. Obdoby těchto strojů se používá i ve velkých provozech, rychlost škubání je 1-2 min/ks.
|
Koupit v e-shopu |
Bubnové škubačky drůbeže:
![]() |
Elektrická profi škubačka drůbeže Cylindra bubnová se 144 prstyElektrická profi škubačka drůbeže Cylindra bubnová se 144 prsty - škubačka peří určená pro kuřata, krůty, perličky, slepice, husy a kachny buď 1 nebo několik kusů v závislosti na jejich hmotnosti a velikosti do celkové hmotnosti 6 kg. Škubací stroj Cylindra je robustní, efektivní a snadno se čistící stroj. Italské škubačky jsou postaveny s důrazem na bezpečnost, spolehlivost, mechanickou kvalitu a rychlost škubání.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Drůbež vložíte do středu bubnu, pustíte přívod vody, zavřete bezpečnostní víko, stisknete tlačítko a oškubete ji za 30 sekund, zastavíte škubačku, otevřete víko a vyndáte oškubanou drůbež. Vodní přípojka s kohoutkem - přípojka pro přívod vody (doporučuje se používat
horkou vodu), která se používá k vytlačení peří ze škubačky. |
Koupit v e-shopu | ||||||||||||||||||||||||
![]() |
Elektrická profi škubačka drůbeže Dominion DIT55 bubnová se 108 prstyElektrická profi škubačka drůbeže Dominion DIT55 bubnová se 108 prsty - škubačka peří určená pro holuby, křepelky, kuřata, perličky, slepice a kachny buď 1 nebo několik kusů v závislosti na jejich hmotnosti a velikosti. Italské škubačky jsou postaveny s důrazem na bezpečnost, spolehlivost, mechanickou kvalitu a rychlost škubání.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Drůbež vložíte do středu bubnu, pustíte přívod vody, zavřete bezpečnostní víko, stisknete tlačítko a oškubete ji za 8 až 10 sekund, zastavíte škubačku, otevřete víko a vyndáte oškubanou drůbež. U velkých zvířat je třeba odstranit nohy pro snadnější škubání. Bezpečnostní prvky:
Ilustrační video s bubnovou škubačkou drůbeže DIT 65 (o něco větší): |
Koupit v e-shopu | ||||||||||||||||||||||||
![]() |
Elektrická profi škubačka drůbeže Dominion DIT65 bubnová s 177 prsty regulace rychlostiElektrická profi škubačka drůbeže Dominion DIT65 bubnová se 177 prsty a regulací rychlosti otáčení - škubačka peří určená pro holuby, křepelky, kuřata, perličky, slepice, krůty, husy a kachny buď 1 nebo několik kusů v závislosti na jejich hmotnosti a velikosti. Italské škubačky jsou postaveny s důrazem na bezpečnost, spolehlivost, mechanickou kvalitu a rychlost škubání.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Drůbež vložíte do středu bubnu, pustíte přívod vody, zavřete bezpečnostní víko, stisknete tlačítko a oškubete ji za 8 až 10 sekund, zastavíte škubačku, otevřete víko a vyndáte oškubanou drůbež. U velkých zvířat je třeba odstranit nohy pro snadnější škubání. Bezpečnostní prvky:
Ilustrační video s bubnovou škubačkou drůbeže DIT 65: |
Koupit v e-shopu | ||||||||||||||||||||||||
![]() |
Elektrická profi škubačka drůbeže Dominion DIT65 bubnová se 177 prstyElektrická profi škubačka drůbeže Dominion DIT65 bubnová se 177 prsty - škubačka peří určená pro holuby, křepelky, kuřata, perličky, slepice, krůty, husy a kachny buď 1 nebo několik kusů v závislosti na jejich hmotnosti a velikosti. Italské škubačky jsou postaveny s důrazem na bezpečnost, spolehlivost, mechanickou kvalitu a rychlost škubání.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Drůbež vložíte do středu bubnu, pustíte přívod vody, zavřete bezpečnostní víko, stisknete tlačítko a oškubete ji za 8 až 10 sekund, zastavíte škubačku, otevřete víko a vyndáte oškubanou drůbež. U velkých zvířat je třeba odstranit nohy pro snadnější škubání. Bezpečnostní prvky:
Ilustrační video s bubnovou škubačkou drůbeže DIT 65: |
Koupit v e-shopu | ||||||||||||||||||||||||
![]() |
Elektrická profi škubačka drůbeže Dominion DIT95 bubnová s 342 prsty regulace rychlostiElektrická profi škubačka drůbeže Dominion DIT95 bubnová s 342 prsty s regulátorem rychlosti - škubačka peří určená pro holuby, křepelky, kuřata, perličky, slepice, krůty, husy a kachny buď 1 nebo několik kusů v závislosti na jejich hmotnosti a velikosti. Italské škubačky jsou postaveny s důrazem na bezpečnost, spolehlivost, mechanickou kvalitu a rychlost škubání.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Drůbež vložíte do středu bubnu, pustíte přívod vody, zavřete bezpečnostní víko, stisknete tlačítko a oškubete ji za 8 až 10 sekund, zastavíte škubačku, otevřete víko a vyndáte oškubanou drůbež. U velkých zvířat je třeba odstranit nohy pro snadnější škubání. Bezpečnostní prvky:
Ilustrační video s bubnovou škubačkou drůbeže DIT 95: |
Koupit v e-shopu | ||||||||||||||||||||||||
![]() |
Elektrická profi škubačka drůbeže Dominion DIT95 bubnová s 342 prsty s bočním otvíránímElektrická profi škubačka drůbeže Dominion DIT95 bubnová s 342 prsty s bočním otvíráním a regulátorem rychlosti - škubačka peří určená pro holuby, křepelky, kuřata, perličky, slepice, krůty, husy a kachny buď 1 nebo několik kusů v závislosti na jejich hmotnosti a velikosti. Italské škubačky jsou postaveny s důrazem na bezpečnost, spolehlivost, mechanickou kvalitu a rychlost škubání.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Drůbež vložíte do středu bubnu, pustíte přívod vody, zavřete bezpečnostní víko, stisknete tlačítko a oškubete ji za 8 až 10 sekund, zastavíte škubačku, otevřete víko a vyndáte oškubanou drůbež. U velkých zvířat je třeba odstranit nohy pro snadnější škubání. Bezpečnostní prvky:
Ilustrační video s bubnovou škubačkou drůbeže DIT 95: |
Koupit v e-shopu | ||||||||||||||||||||||||
![]() |
Elektrická profi škubačka na křepelky, holuby Dominion DIT35 bubnová s 227 prstyElektrická profi škubačka na křepelky, holuby Dominion DIT35 bubnová s 227 prsty - škubačka peří určená pro holuby, drozdy a podobně buď 1 nebo několik kusů v závislosti na jejich hmotnosti a velikosti. Italské škubačky jsou postaveny s důrazem na bezpečnost, spolehlivost, mechanickou kvalitu a rychlost škubání.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C, aby se peří dalo lehce oškubat. Drůbež vložíte do středu bubnu, pustíte přívod vody, stisknete tlačítko a oškubete ji za 25 až 30 sekund, zastavíte škubačku a vyndáte oškubanou drůbež. U velkých zvířat je třeba odstranit nohy pro snadnější škubání. Bezpečnostní prvky:
Ilustrační video s bubnovou škubačkou drůbeže DIT 35: |
Koupit v e-shopu | ||||||||||||||||||||||||
![]() |
Škubačka drůbeže bubnová BEEKETAL BRM 1600 na kuřata, kachny 142 prstůŠkubačka drůbeže bubnová BEEKETAL BRM 1600 na kuřata, kachny 142 prstů - antikorová (nerezová) rotační karuselová škubačka na opařenou drůbež. Bubnový škubač peří se využívá především na slepice, kachny a větší drůbež. Bubnová škubačka má elektrický pohon bubnu, který je osazen 142 škubacími gumovými prsty o kapacitě cca 9 kg drůbeže. Technické údaje: Množství škubaných kusů najednou 2-3 Tento druh zboží není možné zaslat jako standardní balík. Škubačku drůbeže lze zaslat pouze jako nadrozměrná zásilka vzhledem k jeho velkým rozměrům a váze. stroj na škubání kuřat Video většího typu škubačky drůbeže BRM1800 |
Koupit v e-shopu | ||||||||||||||||||||||||
![]() |
Škubačka drůbeže bubnová BEEKETAL BRM 1800 na kuřata, kachny, husy, krůty 157 prstůŠkubačka drůbeže bubnová BEEKETAL BRM 1800 na kuřata, kachny, husy 157 prstů - antikorová (nerezová) rotační karuselová škubačka na opařenou drůbež. Bubnový škubač peří se využívá především na husy, kachny a větší drůbež. Bubnová škubačka má elektrický pohon bubnu, který je osazen 157 škubacími gumovými prsty o kapacitě cca 13 kg drůbeže. Technické údaje: Tento druh zboží není možné zaslat jako standardní balík. Škubačku drůbeže lze zaslat pouze jako nadrozměrná zásilka vzhledem k jeho velkým rozměrům a váze. |
Koupit v e-shopu | ||||||||||||||||||||||||
![]() |
Škubačka drůbeže bubnová BEEKETAL BRM 2250 na husy a krůty do 20 kg 233 prstůŠkubačka drůbeže bubnová BEEKETAL BRM 2250 na husy, krůty 233 prstů - antikorová (nerezová) rotační karuselová škubačka na opařenou drůbež. Tato velká bubnová škubačka pojme i velké druhy drůbeže jako jsou husy a krůty do hmotnosti 20 kg. Bubnová škubačka má elektrický pohon bubnu, který je osazen 233 škubacími gumovými prsty. Škubačky drůbeže značky Beeketal jsou chráněny proti vlhkosti. Motor je opatřen měděným vinutím a krytem proti skříkající vodě i ze spodní strany. Škubačka drůbeže Beeketal BRM2250 nabízí vysoký výkon za příznivou cenu. Velmi dobrá kvalita zpracování, speciální škubačské prsty a konstrukce s integrovaným proplachováním zajišťují, že škubačka drůbeže škube skutečně jen peří. Do značné míry se tak zamezí poranění drůbeže a dosáhne se vysoké kvality při škubání drůbeže. Škubačka drůbeže Beeketal zaujme jednoduchou a robustní technologií, která svou práci vykonává téměř nezničitelně. Za zmínku stojí také jednoduchá a bezpečná manipulace pomocí 4 koleček, 2 z nich jsou opatřené brzdou.
|
Koupit v e-shopu |
Kotle na paření drůbeže:
![]() |
Digitální teploměr TPM 10 do profi pařících kotlů DominionDigitální teploměr TPM 10 do profi pařících kotlů Dominion - doporučovaný výrobcem pro pařící kotle na spařování drůbeže Spiumatrice pro udržování správné teploty v kotli. LCD displej včetně 2 baterií LR44 / 1,5V rozsah měření -50°C až +70°C |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Elektrický pařící kotel BEEKETAL GBA 120 l na paření drůbežeElektrický pařící kotel BEEKETAL GBA 120 l na paření drůbeže - nerez kotel pařák na drůbež má velký objem s kapacitou cca 120 l, kostra, víko a vložka jsou vyrobeny z nerezové oceli. Ideální pro zemědělství, hobby chovatele, myslivce, atd. Nastavitelná teplota, velký vyndavací koš o průměru 43,5 cm. Vypouštěcí kohout, ochrana proti vodě, jednoduché ovládání teploty, která se dá nastavit pro každý typ drůbeže jinak. Technická data: Jak pařit drůbež: Obecně platí, že drůbež co nejdříve po zabití a vykrvení chytneme za nohy (pařáty), nakrátko ponoříme do studené vody a následně spařujeme ve vodě o teplotě cca 60-70°C a to po dobu cca 2-3 minut. Nejlépe po celou dobu drůbeží ve vodě pohybujeme, aby se spařila rovnoměrně a nezůstala nám suchá a nespařená místa například po zplihlými křídly a podobně. Poznámka k teplotám: Hrabavá drůbež se běžně spařuje na 62°C, vodní na 72°C. Na mladší kusy raději použít o trochu nižší teplotu, na starší o trochu vyšší (+/- 1-5°C, je nutno ozkoušet praxí). U pařících kotlů lze teplotu vody nastavit přesně. Nicméně většina lidí teploty vody nastavuje odhadem. Do kýble s chladnější vodou přiléváme vroucí vodu tak dlouho, dokud v kýbli udržíme ruku. Ve chvíli, kdy začne voda příliš pálit, dosáhli jsme optimální teploty na spařování drůbeže. Při použití této orientační metody dbejte na bezpečnost a předcházejte riziku opaření a vzniku popálenin!! Pokud používáme na spaření různé zavařovací hrnce, speciální spařovačky či jiné pomůcky, je nejlepší se držet co nejblíže doporučovaných teplot. Při příliš nízké teplotě drůbež nepůjde dobře oškubat, při příliš vysoké se naopak potrhá kůže a drůbež častečně znehodnotíte. Škubání na mokro ve škubačce probíhá tak, že drůbež spaříte dle návodu výše (60-70°C, 2-3 minuty) a drůbež pak dáte do škubačky. Kotel lze použít na ohřev vody pro zabijačky - Jak správně spařit prase a odstranit z něj štětiny: V kotli nelze spařovat prase a vařit maso!!! Vykrvené prase spaříme a zbavíme tak pokožky a štětin. Většinou paříme prase celé, oddělování kruponu se již provádí zřídka kdy. Působením horké vody se uvolní nejtenčí část kůže, a štětiny se potom snadno oddělují. Voda má být teplá kolem 60°C, při takovéto teplotě paříme prase asi 3 minuty. Nejrychlejší je paření prasete v neckách. Do prázdných necek uložíme napříč dva dlouhé řetězy, do naklopených necek nakulíme prase a položíme jej na hřbet. Prase posypeme kalafunou a jeho spodní část polijeme vodou teplou 85-90°C. Potom tahem za řetězy zvíře převrátíme, posypeme jeho horní část kalafunou a polijeme znovu horkou vodou. Pomocí řetězů prase v neckách ještě 2x-3x převrátíme. Smykem řetězů po těle potom strháváme pokožku i se štětinami. kotel na spaření drůbeže |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Elektrický pařící kotel BEEKETAL GBA 70 l na paření drůbežeElektrický pařící kotel BEEKETAL GBA 70 l na paření drůbeže - nerez kotel pařák na drůbež má velký objem s kapacitou cca 70 l, kostra, víko a vložka jsou vyrobeny z nerezové oceli. Ideální pro zemědělství, hobby chovatele, myslivce, atd. Nastavitelná teplota, velký vyndavací koš o průměru 29 cm. Vypouštěcí kohout, ochrana proti vodě, jednoduché ovládání teploty, která se dá nastavit pro každý typ drůbeže jinak. Technická data: Jak spařovat drůbež: Obecně platí, že drůbež co nejdříve po zabití a vykrvení chytneme za nohy (pařáty), nakrátko ponoříme do studené vody a následně spařujeme ve vodě o teplotě cca 60-70°C a to po dobu cca 2-3 minut. Nejlépe po celou dobu drůbeží ve vodě pohybujeme, aby se spařila rovnoměrně a nezůstala nám suchá a nespařená místa například po zplihlými křídly a podobně. Poznámka k teplotám: Hrabavá drůbež se běžně spařuje na 62°C, vodní na 72°C. Na mladší kusy raději použít o trochu nižší teplotu, na starší o trochu vyšší (+/- 1-5°C, je nutno ozkoušet praxí). U pařících kotlů lze teplotu vody nastavit přesně. Nicméně většina lidí teploty vody nastavuje odhadem. Do kýble s chladnější vodou přiléváme vroucí vodu tak dlouho, dokud v kýbli udržíme ruku. Ve chvíli, kdy začne voda příliš pálit, dosáhli jsme optimální teploty na spařování drůbeže. Při použití této orientační metody dbejte na bezpečnost a předcházejte riziku opaření a vzniku popálenin!! Pokud používáme na spaření různé zavařovací hrnce, speciální spařovačky či jiné pomůcky, je nejlepší se držet co nejblíže doporučovaných teplot. Při příliš nízké teplotě drůbež nepůjde dobře oškubat, při příliš vysoké se naopak potrhá kůže a drůbež častečně znehodnotíte. Škubání na mokro ve škubačce probíhá tak, že drůbež spaříte dle návodu výše (60-70°C, 2-3 minuty) a drůbež pak dáte do škubačky.
Kotel lze použít na ohřev vody pro zabijačky - Jak správně spařit prase a odstranit z něj štětiny: V kotli nelze spařovat prase a vařit maso!!! Vykrvené prase spaříme a zbavíme tak pokožky a štětin. Většinou paříme prase celé, oddělování kruponu se již provádí zřídka kdy. Působením horké vody se uvolní nejtenčí část kůže, a štětiny se potom snadno oddělují. Voda má být teplá kolem 60°C, při takovéto teplotě paříme prase asi 3 minuty. Nejrychlejší je paření prasete v neckách. Do prázdných necek uložíme napříč dva dlouhé řetězy, do naklopených necek nakulíme prase a položíme jej na hřbet. Prase posypeme kalafunou a jeho spodní část polijeme vodou teplou 85-90°C. Potom tahem za řetězy zvíře převrátíme, posypeme jeho horní část kalafunou a polijeme znovu horkou vodou. Pomocí řetězů prase v neckách ještě 2x-3x převrátíme. Smykem řetězů po těle potom strháváme pokožku i se štětinami. kotel na spaření drůbeže |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Elektrický profi pařící kotel na drůbež Dominion DITLT 140 na paření drůbežeElektrický profi pařící kotel na drůbež Dominion DITLT 140 na paření drůbeže - kotel na spařování peří drůbeže určený pro holuby,křepelky, kuřata, perličky, slepice, krůty, husy a kachny buď 1 nebo několik kusů v závislosti na jejich hmotnosti a velikosti. Italské kotle jsou vyrobeny s důrazem na bezpečnost a spolehlivost.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C 20 až 25 sekund v závislosti na druhu drůbeže a po ověření uvolňování peří. Kotel není určený k ohřívání vody, ale k udržování teploty vody. Do kotle je třeba nalít vodu o teplotě cca 75°C, voda se pak zchladí studenou vodou na 70°C a zapne se kotel. Termostat a topné těleso udržují teplotu mezi 60 a 70°C. Bezpečnostní prvky:
Video s pařícím kotlem DIT LT 140: |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Elektrický profi pařící kotel na drůbež Dominion DITLT 80 na paření drůbežeElektrický profi pařící kotel na drůbež Dominion DITLT 80 na paření drůbeže - kotel na spařování peří drůbeže určený pro holuby,křepelky, kuřata, perličky, slepice, krůty, husy a kachny buď 1 nebo několik kusů v závislosti na jejich hmotnosti a velikosti. Italské kotle jsou vyrobeny s důrazem na bezpečnost a spolehlivost.
Drůbež se spaří ve vodě o teplotě 60-70°C 20 až 25 sekund v závislosti na druhu drůbeže a po ověření uvolňování peří. Kotel není určený k ohřívání vody, ale k udržování teploty vody. Do kotle je třeba nalít vodu o teplotě cca 75°C, voda se pak zchladí studenou vodou na 70°C a zapne se kotel. Termostat a topné těleso udržují teplotu mezi 60 a 70°C.
Video s pařícím kotlem DIT LT 80: |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Načechrávací hrabičky s perforovaným diskem do profi pařících kotlů na drůbež DominionNačechrávací hrabičky s perforovaným diskem do profi pařících kotlů na drůbež Dominion - používá se zejména na husy a kachny při namáčení drůbeže do pařící lázně až do dokonalého propaření peří. Hrabičky se používají k čechrání peří, aby se horká voda lépe dostala až na kůži. Perforovaný disk se používá k potápění drůbeže do horké vody.
Video s načechráváním peří při paření drůbeže - na videu cca od 2:00: |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Perforovaný nerezový disk na potápění drůbeže do profi pařících kotlů DominionPerforovaný nerezový disk na potápění drůbeže do profi pařících kotlů Dominion - používá se zejména na husy a kachny při namáčení drůbeže do pařící lázně až do dokonalého propaření peří. Perforovaný disk se používá k potápění drůbeže do horké vody. Používá se především při používání provzdušňovacích kruhů, kdy vháněný vzduch vytlačuje drůbež nahoru.
Video s načechráváním peří při paření drůbeže - na videu cca od 3:15: |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Provzdušňovací kruh nerezový do profi pařícího kotle na drůbež Dominion DITLT 140Provzdušňovací kruh nerezový do profi pařícího kotle na drůbež Dominion DITLT 140 - používá se zejména na husy a kachny při namáčení drůbeže do pařící lázně až do dokonalého propaření peří. Na provzdušňovací kruh je zapotřebí připojit kompresor, který není součástí dodávky.
Video s provzdušňováním vody na paření - na videu od cca 3:25: |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Provzdušňovací kruh nerezový do profi pařícího kotle na drůbež Dominion DITLT 80Provzdušňovací kruh nerezový do profi pařícího kotle na drůbež Dominion DITLT 80 - používá se zejména na husy a kachny při namáčení drůbeže do pařící lázně až do dokonalého propaření peří. Na provzdušňovací kruh je zapotřebí připojit kompresor, který není součástí dodávky.
Video s provzdušňováním vody na paření - na videu od cca 3:25: |
Koupit v e-shopu |
Škubací prsty pro škubačky drůbeže:
![]() |
Gumový škubací prst průměr 14 mm na křepelky a holuby DIT ONE 35 do škubaček DominionGumový škubací prst na křepelky a holuby DIT ONE 35 do škubaček drůbeže Dominion - kratší gumové škubací prsty jsou vhodné pro škubačky na křepelky Spiumatrice. Trhací pryžové prsty do škubačky se připevňují na škubací válec nebo do bubnu. Špunty na škubačku mají dobrou kvalitu. Rozměry náhradního gumového prstu pro elektrickou škubačku peří drůbeže:
špunty do škubačky |
Koupit v e-shopu | ||||||||||
![]() |
Gumový škubací prst průměr 24,5 mm na křepelky do škubaček drůbeže Piumina a PiumonaGumový škubací prst na křepelky do škubaček drůbeže Piumina a Piumona original - tenčí gumové škubací prsty jsou vhodné pro většinu škubaček na drůbež. Trhací pryžové prsty do škubačky se připevňují na škubací válec. Špunty na škubačku mají dobrou kvalitu. Rozměry náhradního gumového prstu pro elektrickou škubačku peří drůbeže:
špunty do škubačky U tohoto náhradního dílu se jedná o originální náhradní díl. |
Koupit v e-shopu | ||||||||||
![]() |
Gumový škubací prst průměr 26 mm náhradní pro elektrickou škubačku peříGumový škubací prst náhradní pro elektrickou škubačku peří drůbeže průměr 26 mm délka 90 mm - gumové škubací prsty jsou vhodné pro většinu škubaček na drůbež. Trhací pryžové prsty do škubačky se připevňují na škubací válec. Špunty na škubačku mají dobrou kvalitu. Tvrdost škubacího prstu je vhodná pro škubání veškeré drůbeže například na kuřata, slepice, krůty, husy, kachny, křepelky. Speciálně vyvinutá pryžová směs používaná při výrobě prstů zaručuje nejlepší kvalitu a vlastnosti škubacího prstu. Gumové prsty do stroje na škubání drůbežeRozměry náhradního gumového prstu pro elektrickou škubačku peří drůbeže:
špunty do škubačky |
Koupit v e-shopu | ||||||||||
![]() |
Gumový škubací prst průměr 28 mm DIT ONE 65S do škubaček drůbeže Dominion bodový profilGumový škubací prst na drůbež DIT ONE 65S do škubaček drůbeže Dominion bodový profil - kratší gumové škubací prsty jsou vhodné pro škubačky Spiumatrice na holuby, kuřata, kachny, krůty husy. Trhací pryžové prsty do škubačky se připevňují na škubací válec nebo do bubnu. Špunty na škubačku mají dobrou kvalitu. Rozměry náhradního gumového prstu pro elektrickou škubačku peří drůbeže:
špunty do škubačky |
Koupit v e-shopu | ||||||||||
![]() |
Gumový škubací prst průměr 28 mm DIT ONE 65T do škubaček drůbeže Dominion kroužkový profiGumový škubací prst na drůbež DIT ONE 65T do škubaček drůbeže Dominion kroužkový profi - kratší gumové škubací prsty jsou vhodné pro škubačky Spiumatrice na holuby, kuřata, kachny, krůty husy. Trhací pryžové prsty do škubačky se připevňují na škubací válec nebo do bubnu. Špunty na škubačku mají dobrou kvalitu. Rozměry náhradního gumového prstu pro elektrickou škubačku peří drůbeže:
špunty do škubačky |
Koupit v e-shopu | ||||||||||
![]() |
Gumový škubací prst průměr 33 mm na kuřata do škubaček drůbeže Piumina a Piumona originalGumový škubací prst na kuřata do škubaček drůbeže Piumina a Piumona original - gumové škubací prsty jsou vhodné pro většinu škubaček na drůbež. Trhací pryžové prsty do škubačky se připevňují na škubací válec. Špunty na škubačku mají dobrou kvalitu. Tato velikost škubacích prstů se hodí pro většinu důbeže od kuřat přes slepice, husy, kachny, krůty. Pro křepelky se používají tenčí škubací prsty. Gumové prsty do stroje na škubání drůbeže Rozměry náhradního gumového prstu pro elektrickou škubačku peří drůbeže:
špunty do škubačky U tohoto náhradního dílu se jedná o originální náhradní díl. |
Koupit v e-shopu | ||||||||||
![]() |
Náhradní škubací prst průměr 21 mm do bubnových škubaček drůbeže na křepelkyNáhradní škubací prst průměr 21 mm do bubnových škubaček drůbeže na křepelky, holuby - nutno porovnat rozměry. Gumové škubací prsty jsou vhodné pro většinu bubnových škubaček na drůbež. Trhací pryžové prsty do škubačky se připevňují na škubací válec. Špunty na škubačku mají dobrou kvalitu. Tato velikost škubacích prstů se hodí pro křepelky, holuby. Rozměry náhradního gumového prstu pro elektrickou škubačku peří drůbeže:
gumové prsty do stroje na škubání drůbeže |
Koupit v e-shopu | ||||||||||
![]() |
Náhradní škubací prst průměr 26 mm do bubnových škubaček drůbežeNáhradní škubací prst průměr 26 mm do bubnových škubaček drůbeže - nutno porovnat rozměry. Gumové škubací prsty jsou vhodné pro většinu bubnových škubaček na drůbež. Trhací pryžové prsty do škubačky se připevňují na škubací válec. Špunty na škubačku mají dobrou kvalitu. Tato velikost škubacích prstů se hodí pro většinu drůbeže od kuřat přes slepice, husy, kachny, krůty. Pro křepelky se používají tenčí škubací prsty. Rozměry náhradního gumového prstu pro elektrickou škubačku peří drůbeže:
gumové prsty do stroje na škubání drůbeže |
Koupit v e-shopu | ||||||||||
![]() |
Náhradní škubací prst průměr 32 mm krátký do spodní části bubnových škubaček drůbežeNáhradní škubací prst průměr 32 mm krátký do spodní části bubnových škubaček drůbeže BEEKETAL BRM 1600, 1800, 2250 - nutno porovnat rozměry. Gumové škubací prsty jsou vhodné pro většinu bubnových škubaček na drůbež. Krátké trhací pryžové prsty do škubačky se připevňují na spodní část bubnových škubaček. Tato velikost škubacích prstů se hodí pro většinu drůbeže od kuřat přes slepice, husy, kachny, krůty. Rozměry náhradního gumového prstu pro elektrickou škubačku peří drůbeže:
gumové prsty do stroje na škubání drůbeže |
Koupit v e-shopu | ||||||||||
![]() |
Náhradní škubací prst průměr 35 mm do bubnové škubačky BEEKETAL BRM 1600, 1800, 2250Náhradní škubací prst průměr 35 mm do bubnové škubačky drůbeže BEEKETAL BRM 1600,1800, 2250 - gumové škubací prsty jsou vhodné pro většinu bubnových škubaček na drůbež. Trhací pryžové prsty do škubačky se připevňují na škubací válec. Špunty na škubačku mají dobrou kvalitu. Tato velikost škubacích prstů se hodí pro většinu drůbeže od kuřat přes slepice, husy, kachny, krůty. Pro křepelky se používají tenčí škubací prsty. Rozměry náhradního gumového prstu pro elektrickou škubačku peří drůbeže:
gumové prsty do stroje na škubání drůbeže |
Koupit v e-shopu |
Vosk na škubání peří:
![]() |
Kalafuna na řemeny i na prasata a škubání peří SCHELE 450 gKalafuna na řemeny i na prasata a škubání peří SCHELE 450 g - směs přírodních pryskyřic a přísad s teplotou tání 71-75°C. Používá se na odstraňování peří a stětin u drůbeže a jatečných prasat, ale také ke zlepšení přilnavosti klínových řemenů. Jak používat kalafunu SCHELE jako smůlu na štětiny prasat a škubací vosk na drůbež?Poražené prase polijte teplou vodou. Posypte kalafunou. Poté znovu rovnoměrně zalijte tentokrát horkou vodou (nad 70°C). Štětiny odstraňte rukou, řetězem nebo řeznickým zvonkem. Skladování kalafuny: kalafuna na prasata |
Koupit v e-shopu |
![]() |
Škubací vosk na peří, smůla na spařování štětin a peří 0,5 kgSmůla na spařování štětin a peří 0,5 kg mleté smůly na prase a vodní drůbež - drcená kalafuna na odstraňování štětin a peří. Smola, pařící škubací vosk na paření peří vodní drůbeže a škubání a na zabijačku na paření prasat, spařování štětin prasete. Čistý přírodní produkt bez cizích příměsí. Smůla Bruh Pech jemně mletá na spařování peří se používá především pro vodní drůbež. Vodní drůbež nejprve namočte do studené vody, pořádně ji tam properte, aby se voda dostala skrz mastné peří, pak prosypte smolou, asi 1 hrst na kachnu a 2 hrsti na husu, pak spařte stejně jako slepice. Smolou prosypte pořádně hlavně krk a křídla zespod i z vrchu, tam se drůbež škube nejhůř. Ve vařící vodě se smůla roztaví a jakmile pták zchladne a smůla ztuhne, slepí posypané peří do jednoho kusu a většina peří se tak stáhne najednou. kalafuna na prase |
Koupit v e-shopu |